Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

10-ből 9 vásárló a Varilux® progresszív lencsét választaná!!!

A KUTATÁS

2020-ban egyedülálló kutatást szerveztünk, hogy meg tudjuk mérni a viselők elégedettségét azután, hogy 2 hétig Varilux® lencséket viseltek, majd visszaváltottak régi szemüvegükre. Miután kipróbálták a Varilux® lencséket és régi optikai megoldásukra váltottak, megosztották velünk tapasztalataikat. (Essilor)

És Ön milyen progresszív szemüveglencsét visel?

Próbálta már a Variluxot?

Viselők az innováció fókuszában

A Varilux® multifokális (progresszív) lencsék a viselő egyéni anatómiai tulajdonságai alapján kerülnek kialakításra. A Varilux® lencsék széles kínálata minden igénynek megfelel, legyen szó fiatal presbiópról vagy tapasztalt multifokális szemüvegviselőről. Ez annak köszönhető, hogy a technológiai sajátosságok miatt minden Varilux® lencse teljesen egyedi és személyre szabott.

A Varilux® lencséket presbióp viselők tesztelik, hétköznapi körülmények között. Minden tesztelés tapasztalatait felhasználjuk az új lencsék fejlesztése során, azért, hogy tökéletesíthessük őket.

A "Világ vezető multifokális lencsemárkája" cím magáért beszél**.

Az első Varilux® multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Ennek eredménye, hogy mostanra a Varilux® a világon a legtöbbet eladott progresszív szemüveglencse.

A Varilux® lencsék további előnye, hogy az átlag illesztési adatok helyett igény esetén teljes mértékben személyre szabhatóan készülnek, illeszkedve a választott szemüvegkerethez, és az Ön egyedi viselési szokásaihoz. Az Eyecode 3D szemméréssel pedig egyedülálló módon a szeme anatómiai sajátosságait is figyelembe tudjuk venni a lencsegyártásnál.

Fedezze fel a Varilux® multifokális lencsék világát Ön is!

Jelentkezzen be ingyenes látásellenőrzésre, akár online!

Időpontot foglalok ingyenes látásellenőrzésre.

  • Szeretne mindig értesülni a legfrissebb akcióinkról?
  • Szeretne egyedi, személyre szabott ajánlatokat kapni tőlünk?
  • Szeretne értesülni az optika szakma legújabb trendjeiről?

Felíratkozom hírlevélre.

 

Az akció 2022 november 30-ig tart. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem összevonható. További részletekről érdeklődjön üzleteinkben.
* 2 hetes Varilux® lencse tesztelés alapján. Varilux® szemüveglencse kutatás, független szervezet által, Franciaország 2020 (n=102). További részletek: essilor.hu Essilor International.
**Euromonitor 2020-as adatai alapján, eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális (progresszív) lencsemárkák körében.

Hírlevélhez való feliratkozáshoz adatkezelési tájékoztatónkat itt tudja elolvasni.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink

Adventi szemüvegvásár!!!

Adventi szemüvegvásár!!!

2022. december 02. 10:08

Egészen év végéig folytatjuk a \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Szemüvegkeret vagy szemüveglencse 50% kedvezménnyel\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" akciónkat!
Ráadásul szemüvegkészítés esetén a látásvizsgálat is díjmentes! Tovább olvasom »