Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

A Transitions Signature 7 fényre sötétedő rétegről

A Transitions Signature 7 a világhírű cég, a Transitions Optical legújabb 7. generációs fényre sötétedő rétege. A Transitions Optical 1990-ben alakult, és csak és kizárólag a fényresötétedő rétegek fejlesztése és forgalmazása mellett kötelezte el magát. Ma a legnagyobb lencsegyártó cégek (Essilor, Zeiss, Hoya...stb) mind a Transitions fényre sötétedő réteggel kínálják lencséiket. 

Az optikai ipar vezető vállalataival folytatott partnerkapcsolatoknak köszönhetően az alkalmazkodó szemüveglencsék lehető legnagyobb választékát kínálják több száz lencsekombinációban. Szemüveglencséik világszerte az elsőként ajánlott fényre sötétedő szemüveglencsék. A világon minden másodpercben egy szemüvegviselő a Transitions alkalmazkodó szemüveglencsék megvásárlása mellett dönt.

A Transitions Signature 7 fényre sötétedő lencse 2 dolognak köszönheti kiválló minőségét. Egy új fajta tesztelési protokollnak, és az ennek eredményeként megalkotott Chromea7 technológiának.

A tesztelés

A Transitions Optical a hagyományos laboratóriumi tesztek mellett egy több mint ezer, különböző hőmérsékletet, fényszöget, ultraibolya sugárzási, időjárási és földrajzi körülményt kombináló tesztelési forgatókönyvet hozott létre. Ennek megvalósításához több mint 200 különböző valós körülmény között lefolytatott tesztet végeztek annak érdekében, hogy a lencse több helyzetben jobban reagáljon.

A technológia

A Transitions Signature VII szemüveglencsék a szabadalmaztatott Chromea7TM technológiát alkalmazzák. A valódi molekuláris áttörést képviselő, egyedülálló 8 alkotórészből álló elegyének köszönhetően több molekula több fényt nyel el, melynek eredményeképp a lencsék valós körülmények között jobban reagálnak.

UV fény hatására a Transitions szemüveglencsékben található több trillió fényresötétedő molekula elkezdi megváltoztatni a szerkezetét. A szemüveglencse ennek a reakciónak köszönhetően sötétedik el.

Csak a Transitions szemüveglencsék alkalmaznak olyan, szabadalmaztatott formulákon alapuló technológiát, amely több mint 20 éves kutatás és fejlesztés eredménye. Minden formula be van építve a szemüveglencsék felszínébe. E molekulák folyamatosan és egyenletesen újrakalibrálódnak, így szemét optimális mennyiségű fény éri, függetlenül attól, hogy ragyogó napfényben, felhős időben vagy beltérben tartózkodik-e.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink