Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Aktuális AKCIÓINK!

A legújabb 2022-es szemüvegkeret modellekkel, a legújabb fejlesztésű szemüveglencsékkel, és nagyszabású akciókkal várunk titeket idén tavasszal is.

Szemüvegkeretek akár 50% kedvezménnyel!

Üzleteink polcain megtaláljátok a legfrissebb keretmodelleket óriási tavaszindító kedvezményekkel.

Prémium szemüveglencsék 20-30-35-70% kedvezménnyel.

Minden évben tavasszal hozza ki új fejlesztésű szemüveglencséit az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártója1, melynek optikánk Sopronban egyedüli legfelső kategóriás Essilor Experts Ambassador képviselője.

  • Próbáld ki az új Crizal Rock szemüveglencsét most , mely akár 70%-al jobb karcállóságot biztosít elődeinél.
  • Élvezd a napsütést, és viseld elsőként a világ első, a fényviszonyokhoz alkalmazkodó POLARIZÁLT, fényre sötétedő szemüveglencséjét.
  • Ha mostanában kezd problémád lenni az apró betűk olvasásával, vagy estére elfárad a szemed, itt az alkalom, hogy kipróbáld első progresszív szemüveglencsédet, ami éleslátást biztosít távolra és közelre is egy szemüvegben. Most akár 70% kedvezménnyel juthatsz hozzá a tavalyi év sláger Varilux progresszív lencséjéhez, a Varilux Comfort Max Young lencséhez2
  • Védd gyermeked szemét az új Eyezen Kids szemüveglencsével, ami kimondottan a gyerekek eltérő tekintési szokásainak megfelelően lett kialakítva.

Válassz egy szemüvegkeretet, amiben jól érzed magad, és igazán Önmagad lehetsz, és ajánlunk hozzá egy lencsét, amit a TE igényeidnek megfelelően készíttetünk el, és illesztünk a keretbe.

Jelentkezz be látásellenőrzésre telefonon, vagy akár Online.

Üzleteink elérhetősége, és online bejelentkezés ITT!

Ha a későbbiekben is szeretnél értesülni az újdonságokról, illetve aktuális akcióinkról, iratkoz fell hírlevelünkre!

Feliratkozom hírlevélre.

1.)Euromonitor International Ltd, 2021-es Eyewear kutatás, Essilor International, kiskereskedelmi eladás értékben, kiskereskedelmi eladási ár alapján.
2.)A Varilux Comfort Max Young kimondottan kezdő presbiópoknak kifejlesztett szemüveglencse, melynél az addició - ADD - maximum 1,25 dioptria lehet.
3.) Az akció 2022.05.31-ig tart.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink