Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Májusban - INGYENES Prémium Látásvizsgálat*!!!

 

Májusban INGYENESEN* vehetsz részt új, prémium látásvizsgálatunkon.
Sopronban kizárólag a Pan-Optika Hátsókapu utcai üzletében.

A megfelelő látás egy pontos látásvizsgálattal kezdődik, éppen ezért az Essilor® kifejlesztette az AVATM-t (Advanced Vision Accuracy), egy forradalmian új látásélményt, amelynek újdonsága két pilléren áll. Egy egyedülállóan pontos látásvizsgálaton, és a vizsgálat alapján elkészített Essilor®  AVATM szemüveglencsén.

Egyedülállóan pontos látásvizsgálat

  • A hazánkban leginkább elterjedt szubjektív látásvizsgálati módszer jellemzően negyed (0,25) dioptriás korrekciós léptéket használ. 
  • A dioptriaváltáshoz különböző lencséket kell cserélgetni egy próbakeretben, ami megnehezíti a különböző látásélességek összehasonlítását.
  • Egy szem előtt több lencse egyidejű használata esetén romlik a látásminőség.

Ezzel szemben

  • Az Essilor® legújabb phoroptere a Vision-R 800 a hagyományosnál 25-ször pontosabb, 1 század (0,01) dioptria léptékű szubjektív vizsgálatot tesz lehetővé.
  • Nem kell lencséket cserélgetni a próbakeretben. Az alkalmazott optikai egység egy alakváltoztató lencsetechnológia, mely nem lépésenként, hanem folyamatosan, az autófókuszhoz hasonló módon azonnal képes változtatni a törőerején, ezzel jelentősen megkönnyítve a különböző látásélességek összehasonlítását.
  • Egy intelligens algoritmus segíti a vizsgáló munkáját. Az optometriai és egyéb megfigyelések alapján kialakított metódus a páciens által adott összes választ figyelembe veszi, azaz reagál az egyéni különbségekre.

Essilor® AVATM szemüveglencsék

Az új AVATM opció megrendelésekor az Essilor® a vizsgálati eredmények alapján 1 század (0,01) dioptria pontossággal készíti el a szemüveglencséket.

Fedezd fel szemed rejtett tartalékait,
és add meg magadnak a megérdemelt
TÖKÉLETES KORREKCIÓT!

Bejelentkezem AVA látásvizsgálatra.

FIGYELEM!
Az AVA látásvizsgálat szemüvegrendelés esetén ingyenes. Az AVA szemvizsgálat 18.000.- forintos díját a megrendelt szemüveg árából vonjuk le utólagos kedvezményként.
Az AVA látásvizsgálati kizárólag a Hátsókapu 8. szám alatti üzletünkben elérhető. Bejelentkezéskor a megfelelő "AVA Prémium Látásvizsgálat" opciót kell választani.
Üzleteink elérhetőségeihez, és bejelentkezéshez hagyományos látásvizsgálatra kattintson az alábbi gombra.

Üzleteink és bejelentkezés látásvizsgálatra

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink