Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Mondj búcsút a szemfáradtságnak!

• Miért van az, hogy mostanában hamarabb elfárad a szemem?
• Miért fáj mostanában többet a fejem?
• Miért érzem délutánra, estére, hogy ég a szemem?
• Miért egyre nehezebb az apró betűket elolvasnom?

Ha ismerősek ezek a problémák, jó ha tudod, hogy nem vagy velük egyedül. Ráadásul a fenti probléma egyaránt érintheti azokat, akik eddig soha nem viseltek szemüveget, és azokat is, akik már régóta szemüvegesek. Sokan találkoznak ezekkel a tünetekkel, de legtöbben nem tudnak róla, hogy létezik egy egyszerű megoldás.

MIÉRT JELENTKEZNEK NÁLAM A FENTI TÜNETEK?

Az emberi szem alapvetően távolra tekintésre van berendezkedve, ilyenkor van nyugalmi állapotban. Közelre tekintéskor a szemnek dolgoznia kell.

A mai modern életvitel, és a digitális kijelzők egyre gyakoribb használata által megváltozott az emberek környezete, magatartása, testtartása és az olvasási távolság is.

Az elmúlt években egyre több és több időt töltünk közeli távolságokra tekintve, többet, mint korábban bármikor, és a mobiltelefonoknak köszönhetően megszoktuk, hogy mindenféle olvasnivalót jóval közelebb tartunk, további többletmunkának kitéve szemünket.

Egyre többen, egyre fiatalabb korban tapasztalják, hogy a szemük nem tud lépést tartani ezekkel a kihívásokkal, és bizony megjelennek az ilyenkor jellemző tünetek, amik a mindennapjainkra is rányomják bélyegüket.

A hagyományos egyfókuszú lencsék NEM a mai modern élet új kihívásaira lettek kifejlesztve.

Éppen ezért az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártó cége(1) kifejlesztette az Eyezen szemüveglencsét, ami megoldást jelent a szemfáradás legyőzésére.

• Nem kell a nap végén dörgölnünk égő, viszkető szemünket.
• Nem fáj a fejünk az állandó hunyorgástól, szemünk erőltetéstől.
• Nincsenek fókuszálási problémák, és az apróbb betűket is könnyedén elolvashatjuk, még gyengébb fényviszonyok között is.

Az Eyezen lencse NEM PROGRESSZÍV szemüveglencse. Az Eyezen egy újragondolt, általános felhasználású szemüveglencse design. Élesebb látást biztosít a hagyományos lencsékkel szemben és segít csökkenteni a szemfáradtság kialakulását közelre tekintéskor.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A hagyományos lencsék kalkulációja során kizárólag a távoli látást optimalizálták, amely a lencse fókuszpontjában található. A lencse nincs optimalizálva közelre tekintéshez, nem veszi figyelembe a nézővonalat lefelé tekintéskor. Ez torzításokat, nem kívánt asztigmatizmust és szférikus aberrációt okozhat.

» A viselők nem érzékelik lencséjük ilyen jellegű hiányosságát, ám szemük ekkor folyamatosan terhelés alatt van, emiatt pedig gyorsabban elfárad(2).

EYEZEN START LENCSÉK DUALOPTIM TECHNOLÓGIÁVAL

Az egyfókuszú lencsék közül először:

• A két fókuszpontnak köszönhetően, a lencse teljes felületét távoli és közeli tekintéshez egyaránt optimalizálják.
• Az Eyezen lencsék mindig a megfelelő látáskomfortot biztosítják függetlenül a tekintési iránytól és távolságtól.

» A szemüvegviselők így tökéletes látásélményt tapasztalhatnak MINDEN TÁVOLSÁGRA.

KIK VAGYUNK?

A Pan-Optika 1993 óta működik Soproban, és 2017 óta az Essilor, a világ vezető szemüveglencse gyártó cégének kiemelt partnere. Az Essilor Expert Ambassador címet ma Magyarországon mindössze 38 látszerész üzlet birtokolja, Sopronban csak a Pan-Optika. Ennek köszönhetően olyan egyedi, exkluzív szemüveglencséket tudunk vevőinknek kínálni, mint a Varilux X 4D, vagy a Varilux Comfort Max Young, és olyan egyedülálló szolgáltatásokat, mint egyes szemüveglencsék, mint például az Eyezen vagy a Varilux anatómiai személyre szabása Eyecode szemforgás-középpont méréssel.

Az elmúlt években egyre többen fordultak hozzánk szemfáradásos tünetekkel. Ezt tovább súlyosbította a Covid helyzet, köszönhetően a megnövekedett monitor előtt töltött időnek, a több otthoni távmunkának és távoktatásnak. Mostanra már több száz Eyezen lencsét adtunk Vevőinknek, és a pozitív visszajelzések egyértelműen megmutatták, hogy

AZ EYEZEN LENCSE KIVÁLÓAN MŰKÖDIK A SZEMFÁRADÁS CSÖKKENTÉSÉBEN.

Vevőink kevesebb szemerőltetésről, kényelmesebb olvasásról, csökkenő, vagy teljesen elmúló fejfájásról, és általánosan tapasztalt megnövekedett komfortérzésről számolnak be a mindennapokban.

Ha te is szeretnél megszabadulni a szemfáradás problémájától, most egy nagyszerű lehetőséget kínálunk neked.

MIT ADUNK?

  • Először egy INGYENES látásszűrés(3) keretében megvizsgáljuk a szemedet.
  • Ezután egy INGYENES konzultáció keretében megbeszéljük, hogy valóban neked való-e az Eyezen szemüveglencse, vagy valamilyen más megoldásra van esetleg szükséged.
  • Amennyiben ajánlott számodra az Eyezen lencse, és te úgy döntesz, hogy kipróbálod és rendelsz nálunk egy komplett szemüveget, úgy a TE VÁLASZTÁSOD SZERINT a szemüvegkeret vagy a szemüveglencse árából adunk neked 25% kedvezményt.

Pénzvisszafizetési garanciával.

Annyira jók voltak a visszajelzések, és annyira biztosak vagyunk a dolgunkban, hogy amennyiben úgy érzed, hogy a szemüveged mégsem vátotta be a hozzá fűzött reményeket, úgy 1 hónapon belül kérésedre visszavesszük a szemüveget, és visszafizetjük számodra a szemüvegkeret és a szemüveglencsék árát.

MIT KELL TENNED?

  • Az INGYENES látásszűrésre online bejelentkező rendszerünkön keresztül tudsz bejelentkezni.
  • Bejelentkezéskor az "Eyezen látásszűrés - 14 éves kortól" lehetőséget válaszd!
  • Ha volt már szemüveged, hozd magaddal a látásszűrésre!

 

Bejelentkezem INGYENES látásszűrésre.

Mond búcsút a szemfáradtságnak!

Az ajánlat 2022.03.15-ig tart.

(1) Az Essilor International világvezető az optikai lencsék tervezése, gyártása és forgalmazása területén. A világ 5 kontinensén biztosítja az alábbi márkanévvel ellátott lencsék széles választékát: Varilux, Crizal, Xperio, Optifog és Essilor - a myopia, hypermetropia , presbyopia és az asztigmatizmus okozta látásproblémák korrekciójához.
(2) Rosenfield M, Hue JE, Huang RR, Bababekova Y. (2012). Vision Council 2015
(3) Ingyenes látásszűrés: Megvizsgáljuk, hogy jelenlegi szemüvegeddel, vagy amennyiben nem vagy szemüveges, úgy szabad szemmel megfelelő-e a látásélességed. Amennyiben látásod nem 100%-os, vagy fennáll a szemfáradás veszélye, úgy megmutatjuk, hogy hogyan tudunk látásodon javítani. Az ingyenes látásszűrés folyamán megállapított korrekciós adatokat szemüvegrendelés esetén adjuk ki.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!