Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

NYEREMÉNYJÁTÉK - Október a látás hónapja alkalmából

A nagysikerű játékok idén is folytatódnak rengeteg értékes nyereménnyel, melyeket támogatóink ajánlottak fel. Kétféle nyereményjátékkal várjuk az érdeklődőket, melyek részleteit itt mutatjuk be.

Havi nyereményjáték a kijelölt optikákban

A főnyereményekért a kijelölt optikákba betérő Érdeklődőknek van lehetősége játszani. A Pan-Optikának a Sopron, Hátsókapu 8 szám alatti, és a Sopron, Kodály tér 4 szám alatti üzletei vesznek részt a kampányban.

A részvételhez

1. készíts egy fényképet az extra játékban résztvevő optikák valamelyikében az ott található Fotópontot jelölő polckártyával (wobblerrel)!
2. Töltsd fel az „Október A Látás Hónapja” Facebook csoportba (facebook.com/oktoberalatashonapja/ ) a játékkiírás alá kommentbe a képet és írd meg, melyik optikában készítetted! (a játékkiírás Október 7.-i bejegyzés)

A Játékosok között sorsolással fog eldőlni, hogy ki lesz a győztes.

Sorsolás és eredményhirdetés november 9-én.

Főnyeremények

  • 1 db ESSILOR Varilux Comfort 3.0 Ormix Crizal Sapphire UV lencse Transitions GEN8 új generációs fényre sötétedő kivitelben
  • 1 db ESSILOR Varilux X design Ormix Crizal Sapphire UV lencse Transitions GEN8 új generációs fényre sötétedő kivitelben
  • 1 db HOYA Lifestyle 3 progresszív lencse
  • 1 db NOPTIKER StarliteRX Multifree EGO prémium kategóriájú fehér multifokális lencse
  • 1 db INTER LENSES KFT 1 pár Excelit Unique 4K 1.5 progresszív lencse + Superquarz ExtraClar réteg


Heti nyereményjáték az Október a Látás Hónapja Facebook oldalon

A Látás Hónapja Facebook oldalán minden héten megosztanak egy játékra felhívó posztot, melyben megjelölik, az adott heti nyereményeket és a feladatot is, amit teljesítenie kell a játékosoknak ahhoz, hogy részt vegyenek a heti sorsolásban. Az eredényeket szintén a Facebook oldalon fogják közzétenni.

További részletek a Látás hónapja honlapján.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink