Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

10-ből 9 vásárló a Varilux® progresszív lencsét választaná!!!

A KUTATÁS

2020-ban egyedülálló kutatást szerveztünk, hogy meg tudjuk mérni a viselők elégedettségét azután, hogy 2 hétig Varilux® lencséket viseltek, majd visszaváltottak régi szemüvegükre. Miután kipróbálták a Varilux® lencséket és régi optikai megoldásukra váltottak, megosztották velünk tapasztalataikat. (Essilor)

És Ön milyen progresszív szemüveglencsét visel?

Próbálta már a Variluxot?

Viselők az innováció fókuszában

A Varilux® multifokális (progresszív) lencsék a viselő egyéni anatómiai tulajdonságai alapján kerülnek kialakításra. A Varilux® lencsék széles kínálata minden igénynek megfelel, legyen szó fiatal presbiópról vagy tapasztalt multifokális szemüvegviselőről. Ez annak köszönhető, hogy a technológiai sajátosságok miatt minden Varilux® lencse teljesen egyedi és személyre szabott.

A Varilux® lencséket presbióp viselők tesztelik, hétköznapi körülmények között. Minden tesztelés tapasztalatait felhasználjuk az új lencsék fejlesztése során, azért, hogy tökéletesíthessük őket.

A "Világ vezető multifokális lencsemárkája" cím magáért beszél**.

Az első Varilux® multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Ennek eredménye, hogy mostanra a Varilux® a világon a legtöbbet eladott progresszív szemüveglencse.

A Varilux® lencsék további előnye, hogy az átlag illesztési adatok helyett igény esetén teljes mértékben személyre szabhatóan készülnek, illeszkedve a választott szemüvegkerethez, és az Ön egyedi viselési szokásaihoz. Az Eyecode 3D szemméréssel pedig egyedülálló módon a szeme anatómiai sajátosságait is figyelembe tudjuk venni a lencsegyártásnál.

Fedezze fel a Varilux® multifokális lencsék világát Ön is!

Jelentkezzen be ingyenes látásellenőrzésre, akár online!

Időpontot foglalok ingyenes látásellenőrzésre.

  • Szeretne mindig értesülni a legfrissebb akcióinkról?
  • Szeretne egyedi, személyre szabott ajánlatokat kapni tőlünk?
  • Szeretne értesülni az optika szakma legújabb trendjeiről?

Felíratkozom hírlevélre.

 

Az akció 2022 november 30-ig tart. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem összevonható. További részletekről érdeklődjön üzleteinkben.
* 2 hetes Varilux® lencse tesztelés alapján. Varilux® szemüveglencse kutatás, független szervezet által, Franciaország 2020 (n=102). További részletek: essilor.hu Essilor International.
**Euromonitor 2020-as adatai alapján, eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális (progresszív) lencsemárkák körében.

Hírlevélhez való feliratkozáshoz adatkezelési tájékoztatónkat itt tudja elolvasni.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink