Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Options Supreme 1 Day prémium napi kontaktlencse

Kompromisszumok nélküli kényelem és kezelhetőség. Kivételes viselési élmény a napilencsék között.

Prémium minőségű, egynapos, szilikon-hidrogél alapanyagból készült kontaktlencse Aquaform™ technológiával.

Az Aquaform™ technológiának köszönhetően egyedi kémiai felépítésű alapanyag jött létre

A CooperVision® Options Supreme 1 Day kontaktlencséi a következő szintre emelik a napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencsék teljesítményét. A napi, eldobható, szilikon-hidrogél alapanyagú portfólióban kizárólag a Options Supreme 1 Day gyártásánál alkalmazzott Aquaform™ technológia egyesíti mindazt, amit a viselők elvárnak egy napi eldobható lencsétől: kompromisszumok nélküli kényelmet és kezelhetőséget, valamint a szilikon-hidrogél egészségügyi előnyeit.

Az újítást jelentő Aquaform™ kevesebb szilikont használ, így több a lencsében a beépített nedvességcsatorna, így a lencse lágysága pedig optimális a piacon elérhető, többi napi eldobható szilikon-hidrogélekkel összevetve.

A fejlett lencsekialakítás természetesebb érzetet biztosít

A viselők kényelmének és elégedettségének további növelése érdekében a Options Supreme 1 Day kontaktlencsék fejlett lencsefelszín kialakításának része a sima lencsefelület és a lekerekített él is, így a pislogás is természetesebb érzetet jelent.

A hosszú távon is egészséges szemek érdekét a Options Supreme 1 Day lencsék beépített UV-védelme támogatja. (UVA-85% UVB-96%)

Vissza az előző oldalra

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink