Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Újranyitási akció -50%!!!

Április végéig

Rendeld meg új szemüveged nálunk, a Pan-Optika bármelyik üzletében, és mi a szemüvegkeret, vagy az egy pár szemüveglencse közül az alacsonyabb értékűt fél áron adjuk!

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Jelentkezz be szemvizsgálatra MOST!

Kérjük tájékozódj üzleteink nyitvatartása, és a lehetséges szemvizsgálati időpontok ügyében. Üzleteink elérhetőségeit itt találod.

Ízelítő szemüvegkeret márkáinkból:

RayBan, Vogue, Tommy Hilfiger, Carrera, Hugo, Pierre Cardin, Moschino LOVE, és még sokan mások.

A nálunk készült szemüvegekbe a szemüveglencséket az Essilor-tól szerezzük be! Az Essilor international világvezető az optikai lencsék tervezése, gyártása és forgalmazása területén. A világ 5 kontinensén biztosítja az alábbi márkanévvel ellátott lencsék széles válaszékát a myopia, hypermetropia, presbyopia és az asztigmatizmus okozta látásproblémák korrekciójához: Varilux, Crizal, Xperio, Optifog és Essilor.

 

Az akció visszavonásig, de legalább 2021. április 30-ig tart. A kedvezmény komplett szemüveg (1db szemüvegkeret + 1 pár szemüveglencse) egyidejű megrendelése esetén érvényesíthető. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel, és kupon-kedvezményünkkel nem összevonható. További részletekről érdeklődjőn üzleteinkben.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink