Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Varilux multifokális (progresszív) szemüveglencsék akár 35% kedvezménnyel!

Látásunk a kor előrehaladtával fokozatosan változik. 40 éves kor felett a szem természetes alkalmazkodóképessége már nem tökéletes, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik és presbyopiának nevezzük.

Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, melyet több mint 60 éve a piacvezető Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven.

1959-ben a Varilux volt a világ első kereskedelmi forgalomba került progresszív szemüveglencséje. Mára a Varilux a világ vezető multifokális (progresszív) szemüveglencse márkája és a világon a legtöbbet eladott progresszív szemüveglencse.

A több mint 60 éves Varilux név egyben jelenti a tradíciót és az innovációt.

Ha Ön egy Varilux lencse vásárlása mellett dönt, biztos lehet benne, hogy egy viselők által tesztelt, ellenőrzött minőségű, megbízható szemüveglencsét kap. Személyre szabott progresszív lencséjét egyedileg az Ön részére gyártatjuk le és a lencsébe kérésére akár a monogramját is belegravíroztatjuk a gyártás folyamán.

Garanciák

Személyre szabhatóság

  • a keretadatok alapján
  • Eyecode - anatómiai szemforgáspont méréssel (csak Varilux lencsékre elérhető)
  • a közeli tekintési szokások mérésével (Near Vision Behavior) (csak Varilux lencsékre elérhető)
  • a domináns szem figyelembe vételével (csak Varilux lencsékre elérhető)

Tegyen egy lépést a jobb látás és a kényelmesebb, komfortosabb mindennapok felé.

Ne feledje. A Pan-Optikánál szemüvege árát akár részletfizetéssel is rendezheti.

Üzleteink elérhetőségét itt találja.

* Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben, a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.
A kedvezmény 2021 február 15-ig tart. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem összevonható. További részletek üzleteinkben.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink