Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Varilux multifokális szemüveglencsék akár 30% kedvezménnyel!!!

2019. március 29. 10:50 | Akciók

A Varilux a világ vezető multifokális szemüveglencséje*, amelyet 60 éve talált fel az Essilor kutatója, Bernard Maitenaz. Azóta a termék folyamatos fejlesztéseken ment keresztül és valamennyi újítást az adott kor és a szemüvegviselők igényeihez igazítva vezetett be az Essilor. A legújabb fejlesztés a Varilux lencsék 8. generációja, a Varilux X széria, amely szélesebb látóteret és éles képet biztosít minden távolságra. Ezt választotta Várkonyi Andrea, a Varilux márka nagykövete is.

Tekintse meg a Varilux X széria ismertető videóját, ami bemutatja, mitől olyan innovatív és különleges ez a multifokális (progresszív) szemüveglencse.

Varilux multifokális szemüveglencsék akár 30% kedvezménnyel, vagy 1+1 akcióban a második pár Varilux lencsét AJÁNDÉKBA adjuk**.

Jelentkezzen be szemvizsgálatra most. Üzleteink elérhetőségét itt találja.

Klikkeljen a képre a nagyításhoz.

* Euromonitor 2016-os adatai alapján, kiskereskedelmi eladási értékben, a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális lencsemárkák körében.
** Az 1+1 akcióban a második pár szemüveglencse dioptriájának megegyezőnek kell lennie az elsővel. Eltérő árú lencsék esetén mindig az alacsonyabb értékű az ajándék lencse. A kedvezmények egymással és egyéb kedvezményekkel nem összevonhatóak. Részletekről érdeklődjön üzleteinkben.
Az akció 2019 augusztus 31-ig tart.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink