Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Varilux progresszív szemüveglencsék akár 35% kedvezménnyel!!!


Ön milyen progresszív szemüveglencsét visel?

Próbálta már a Variluxot?

A "Világ vezető multifokális lencsemárkája" cím magáért beszél*.

Manapság életünk és hétköznapjaink felgyorsultak és ezáltal általánossá vált, hogy több tevékenységet végzünk egyszerre. Erre kínálnak az Essilor Varilux szemüveglencsék innovatív megoldásokat és mindennapi segítséget.

Az első Varilux multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Ennek eredménye, hogy mostanra a Varilux a világon a legtöbbet eladott progresszív szemüveglencse.

A Varilux lencsék további előnye, hogy az átlag illesztési adatok helyett igény esetén teljes mértékben személyre szabhatóan készülnek, illeszkedve a választott szemüvegkerethez, és az Ön egyedi viselési szokásaihoz. Az Eyecode 3D szemméréssel pedig egyedülálló módon a szeme anatómiai sajátosságait is figyelembe tudjuk venni a lencsegyártásnál.

Fedezze fel a Varilux multifokális lencsék világát Ön is!

  • Szeretne mindig értesülni a legfrissebb akcióinkról?
  • Szeretne egyedi, személyre szabott ajánlatokat kapni tőlünk?
  • Szeretne értesülni az optika szakma legújabb trendjeiről?

Iratkozzon fel hírlevelünkre! Feliratkozáshoz kattintson ide!

Az akció 2021.06.30-ig tart. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem összevonható. További részletekről érdeklődjön üzleteinkben.
*Euromonitor 2019-es adatai alapján, eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális (progresszív) lencsemárkák körében.
Hírlevélhez való feliratkozáshoz adatkezelési tájékoztatónkat itt tudja elolvasni.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink