Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Varilux multifokális szemüveglencsék 20-35% kedvezménnyel!

Ön milyen progresszív szemüveglencsét visel?
Próbálta már a Variluxot?

A "Világ vezető multifokális lencsemárkája" cím magáért beszél*.

Az első Varilux® multifokális szemüveglencse 1959-ben jelent meg. Ez a termék volt az első olyan szemüveglencse, melynek segítségével nem csak egyetlen távolságra látott viselője élesen, hanem távolra és közelre is megfelelő látásélességet biztosított. A folyamatos fejlődés az évek során lehetővé tette, hogy a tervezés során a szem anatómiai tulajdonságait, a pontos szemüvegkeretbe helyezést, illetve a viselő egyedi vizuális igényeit is figyelembe vegyék, így alkotva meg a tökéletes szemüveglencsét viselője számára.

Ennek eredménye, hogy mostanra a Varilux® a világon a legtöbbet eladott progresszív szemüveglencse.

Fedezze fel a Varilux® multifokális lencsék világát Ön is, és ismerkedjen meg a legújabb generációs Varilux XR lencsével, melyet több mint 1 000 000 viselői adat alapján, mesterséges intelligencia segítségével terveztek meg.

Ha most rendel üzletünkben 1 pár Varilux multifokális szemüveglencsét,
típustól függően 20-35% kedvezményt adunk a lencsék árából!

Egyedülálló látásvizsgálat
Sopronban csak a Pan-Optikában:

Hátsókapu 8 szám alatti üzletünk egy forradalmian új látásvizsgálati eszközzel gazdagodott. Ennek köszönhetően 25-ször pontosabban tudjuk megállapítani a szükséges korrekciót és ez alapján elkészíteni szemüvegét, mint a jelenleg elterjedt szubjektív látásvizsgálati módszerekkel. Az AVA® látásvizsgálatról, és szemüveglencsékről itt olvashat többet.

A Varilux® lencsék további előnye, hogy az átlag illesztési adatok helyett igény esetén teljes mértékben személyre szabhatóan készülnek, illeszkedve a választott szemüvegkerethez, és az Ön egyedi viselési szokásaihoz. Az Eyecode 3D szemméréssel egyedülálló módon a szeme anatómiai sajátosságait is figyelembe tudjuk venni a lencsegyártásnál.

FIGYELEM! Az AVA® látásvizsgálati opció kizárólag a Hátsókapu 8. szám alatti üzletünkben elérhető. Bejelentkezéskor a megfelelő "AVA Prémium Látásvizsgálat" opciót kell választani.

Időpontot foglalok látásellenőrzésre.

 

Üzleteink további elérhetőségeit itt találja.

 

  • Szeretne mindig értesülni a legfrissebb akcióinkról?
  • Szeretne egyedi, személyre szabott ajánlatokat kapni tőlünk?
  • Szeretne értesülni az optika szakma legújabb trendjeiről?

Felíratkozom hírlevélre.

 

Az akció visszavonásig tart. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem összevonható. További részletekről érdeklődjön üzleteinkben.
*Euromonitor 2020-as adatai alapján, eladási értékben a kiskereskedelmi eladási árak alapján, szemüveglencse kategóriában, multifokális (progresszív) lencsemárkák körében.

Hírlevélhez való feliratkozáshoz adatkezelési tájékoztatónkat itt tudja elolvasni.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink