Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

1+1 AKCIÓ - Második szemüvegkeret ajándékba

Számtalan élethelyzet van, amikor bizony jól jönne egy második szemüveg:

  • tartalék szemüvegnek, ha az elsővel történik valami
  • jól jöhet egy külön szemüveg a mindennapokra, egy másik pedig sportoláshoz, barkácsoláshoz, túrázáshoz, ahol komolyabb igénybevételnek van kitéve, és könnyebben sérülhet, megkarcolódhat, elveszhet
  • sokak számára praktikus, ha a fényre sötétedő szemüvegük mellé van egy színtelen is, vagy éppen egy színtezetlen szemüveg mellé egy dioptriás napszemüveg, például autóvezetéshez, strandoláshoz...
  • van, akinek többféle szemüvegkeret is tetszik, és szívesen váltogatja a szemüvegeit öltözetéhez, hangulatához igazítva, egyszer egy elegánsabbat, máskor meg egy sportosabbat felvéve

Ha magadra ismersz a fenti példákban, vagy csak most gondolkodtál el rajtuk, és praktikusnak érzed egy második szemüveg gondolatát, akkor a Pan-Optikánál most egy fantasztikus csomagot állítottunk össze a számodra.

Első szemüveg

Keret vagy lencse -20% kedvezmény, Te döntesz.

Második szemüveg

A második szemüveghez a keretet AJÁNDÉKBA adjuk.

Bónusz ajánlat - Ingyenes Látásvizsgálat

Ha nálunk rendelesz, akár csak 1 darab szemüveget, és nálunk végezteted a látásvizsgálatot, úgy a fenti kedvezményeken túl a vizsgálat díját levonjuk az első szemüveg árából.

A látásvizsgálatot Szabados Gabriella és Fatér Gabriella
diplomás optometrista és kontaktológusok végzik.

NE SZALASZD EL EZT A FANTASZTIKUS AJÁNLATOT!

JELENTKEZZ BE LÁTÁSVIZSGÁLATRA MOST!

Üzleteink elérhetőségei, és ONLINE BEJELENTKEZÉS ITT

Az 1+1 keretakció részletei

  • A két szemüveget ugyanazon személy részére kell megrendelni, de lehet eltérő dioptriával. (Pl.: egy távoli és egy olvasó szemüveg...stb.)
  • Egy komplett szemüveg (keret + 1 pár lencse) vásárlása esetén egy második komplett szemüveghez vagy dioptriás napszemüveghez a keretet (napszemüvegkeret) ajándékba adjuk.
  • A második keret (napszemüvegkeret) kedvezmények nélküli ára alacsonyabb kell hogy legyen, mint az első keret kedvezmények nélküli ára.
  • A második keretbe (napszemüvegkeretbe) vásárolt lencsére egyéb kedvezmény nem érvényesíthető, és a második pár lencse ára legalább a második ajándék keret listaárának az 50%-a kell hogy legyen. Pl.: 20.000.- forintos keret esetében legalább 10.000.- forint, 50.000.-forintos keret esetében legalább 25.000.- forint.
  • A második szemüveget az elsővel egyidejűleg kell megrendelni.

BEJELENTKEZEM VIZSGÁLATRA

Az ajánlat 2024. május 31-ig érvényes.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink