Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Szolgáltatásaink Eyecode

Hogy mi is az EyeCode?

Precízitás, egyediség, kényelem, komfort!

AZONNALI ÉLESLÁTÁS SZEMERŐLTETÉS NÉLKÜL!

Minden szem egyedi…

…ezért minden szemüveglencsének is egyedinek kell lennie!

Az Eyecode forradalmasítja a lencsetervezést és új távlatokat nyit a szemüveglencsék személyre szabását illetően.

Az Eyecode 3D szemméréssel a szemforgás középpont pontos térbeli helyzetét tudjuk meghatározni. Amikor a szem forog, minden tekintési tengely átmegy a szem forgáspontján, és a lencsét meghatározott pontokon metszi. Csak a szem forgáspont pozíciójának pontos ismeretében tervezhetők meg a szemüveglencsék a különböző tekintési irányokra, tökéletes képalkotást biztosítva.

Mostanáig a lencsetervezők egy átlagos szemforgáspont távolsággal számoltak a lencsék tervezésekor, de valójában ez az érték egyénenként akár 30%-os eltérést is mutathat.

Mostantól az Essilor cég VisiOffice nevű berendezésével a világon elsőként a szem forgásközéppontja pontosan meghatározható. Ez a dinamikus 3D mérés gyors, könnyen elvégezhető és hihetetlenül pontos. A kapott adatokat kiegészítve az egyéb személyre szabási értékekkel (keretillesztési paraméterek, tekintési szokások…), mostantól olyan szemüveg készíthető az Ön számára, mely fiziológiailag tökéletesen illeszkedik viselőjéhez.

  • AZONNALI éleslátás szemerőltetés nélkül
  • Páratlan precizitás a centrálás és gyártás során
  • Optimalizált felületkialakítás szemenként külön-külön

Az Eyecode elérhető a Varilux multifokális (progresszív) lencséken, Varilux Digitime munkaszemüveglencséken, valamint az EyeZen egyfókuszú szemüveglencséken.

Blog