Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Szolgáltatásaink Varilux Prémium Garancia

A hagyományos garancia progresszív lencsékre részben a Megszokási Garancia, másrészt a gyártási eredetű hibákra vonatkozó garancia. De mi történik akkor, ha véletlen baleset éri szemüvegünket, amire nem érvényesíthető a hagyományos garancia? Például nekiütjük véletlenül valami éles tárgynak, vagy leesik az utcakőre és megkarcolódik, esetleg ráülünk és eltörik. (Csak az érdekesség kedvéért, meglepően gyakori, hogy házi kedvencünk megrágja a szemüveget, és ez bizony a lencsének sem tesz jót:-)

Amennyiben Ön Varilux multifokális lencsét vásárol például nálunk, a Pan-Optikában, automatikusan megkapja a Varilux Prémium Garanciát új szemüveglencséi mellé. A Varilux Prémium Garancia biztonságot nyújt az Ön számára, hogy ne kelljen egyfolytában szemüveglencséjének épségéért aggódnia. Amennyiben szemüveglencséit sérülés éri, úgy a Varilux Prémium garancia keretein belül rendkívüli kedvezményes áron juthat új cserelencséhez.

A Varilux Prémium Garancia keretében a vásárlást követő első évben 75%, második éveben 50% kedvezményt biztosítunk a cserelencsére.

Új Varilux szemüvegével egy időben az Ön rendelkezésére bocsátunk egy Garancia Adatlapot, amely tartalmazza az Ön illetve szemüveglencséinek adatait. A szemüveglencsék sérülése esetén a Prémium Garanciát ezzel az adatlappal tudja érvényesíteni.

A garancia a vásárlástól számított 2 évig érvényes és a szemüveglencsék bármilyen sérülése (karcolódás, repedés, törés stb.) esetén igénybe vehető. Sőt, a szemüveg elvesztése esetén és felhasználható új lencsék vásárlásához. A garancia kizárólag a megrendeléssel azonos termékre és receptértékre (dioptria, cylinder, prizma stb.) érvényesíthető és értéke a cserelencse igénylésekor érvényes, engedmények nélküli aktuális ajánlott fogyasztói áras katalógus alapján kerül meghatározásra. Egy szemüveglencsére a Varilux Prémium Garancia csak egyszer vehető igénybe.

A Varilux Prémium Garancia egy kiegészítő garancia Varilux multifokális lencséinek szélesebb körű védelmére. Most már nem kell aggódnia szemüveglencséje épségéért, hiszen élvezheti a Varilux Prémium Garancia nyújtotta előnyöket.

További részletek üzleteinkben, vagy az essilor.com oldalon.

Blog