Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Termékeink Kontaktlencse

Bár a szemüveg öltöztet, fontos divatcikk és öltözködési stílusunk meghatározó része lehet, egyre többen fedezik fel a kontaktlencse használat előnyeit is.

Üzletünkben Dr. Kovács Ildikó szemész szakorvos és kontaktlencse specialista, illetve Szabados Gabriella optometrista/kontaktológus végzi a kontaktlencse vizsgálatot, mely mellé ingyen adunk egy pár próbalencsét. Így nagyobb anyagi kockázat nélkül bárki kipróbálhatja, hogy milyen élesen és tisztán látni szemüveg nélkül. Első lencseviselőknek megtanítjuk a kontaktlencse ápolást és kezelést is, hogy a lencseviselés egyszerű, kényelmes és kockázatmentes legyen.

Minden munkatársunk a szemüvegviselés mellett rendszeres kontaktlencse viselő, így a magas szintű szakmai felkészültség mellett saját tapasztalatokkal tudjuk bővíteni a tanácsadást.

Üzletünkben lágy és kemény lencsékkel, színes, illetve egyfókuszú és progresszív kontaktlencsékkel is foglalkozunk, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő megoldást. Emellett a kontaktlencse ápoláshoz szükséges ápoló folyadékok széles választékát és szemcseppet is kínálunk.

Blog