Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Varilux 1+1 akciós szabályzat

Varilux kampány akciós szabályzat


Az akció időtartama: 2016. március 1. –május 31.


Az 1+1 akció lényege: Egy pár Varilux lencse rendelése esetén egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba. A második szemüveglencsét az első szemüveglencse megrendelésével egyidejűleg köteles a vásárló megrendelni. Az ajánlat keretre nem vonatkozik.

Az akcióban részt vevő szemüveglencsék, amelyek rendelése esetén kérhető az ajándék második pár szemüveglencse:

Varilux S Design, Varilux S f-360 és Varilux S 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360, Varilux Physio 2.0, Varilux Physio f-360, Varilux Comfort N.E., Varilux Comfort f-360, Varilux Liberty N.E., Varilux Road Pilot, Varilux Sunmax, Varilux Sport és valamennyi Varilux Digitime lencse.

A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint.

Második pár szemüveglencseként rendelhető termékek (kizárólag az első pár szemüveglencsével megegyező, vagy annál alacsonyabb értékben):

Varilux S Design, Varilux S f-360 és Varilux S 4D, Varilux E Design, Varilux E f-360, Varilux Physio 2.0, Varilux Physio f-360, Varilux Comfort N.E., Varilux Comfort f-360, Varilux Liberty N.E., Varilux Road Pilot, Varilux Sunmax, Varilux Sport, Varilux Digitime és Essilor Eyezen.
A fent felsorolt szemüveglencsék lehetnek Normál és Short, színtelen, Transitions, XTRActive, Xperio vagy bármilyen fiziológiás színnel és bármilyen réteggel ellátott lencsék az aktuális Essilor katalógus szerint, de csak abban az esetben, ha az első párral megegyező, vagy annál alacsonyabb értékkel bírnak.

Feltételek:
A második pár szemüveglencse kizárólag az első párral megegyező dioptriában kérhető (az f-360 lencsék esetén a keretadatok és az Eyecode értékek lehetnek eltérőek). Alacsonyabb kategóriájú lencse is kérhető igény esetén, de magasabb kategóriájú nem. Pl. amennyiben az első pár egy Xperio, vagy Transitions, akkor kérhető második párként színtelen kivitel is. Fordítva nem. A két pár szemüveglencse közül mindig a magasabb értékűnek kell lennie az első párnak.

Az ajánlat más kedvezményekkel nem összevonható.

Az akcióban részt vevő szemüveglencsék szállítási határideje az akció ideje alatt megnövekedhet!

A 30% kedvezménykupon:
A 30%-os kedvezménykupont az Essilor küldi az optika részére az 1+1 akció keretében rendelt Varilux lencsék mellé. Ezt az optikai üzlet kitölti, lepecsételi és a vásárlónak átadja. A nem vagy rosszul kitöltött kupon nem váltható be. A vásárló a 30% kedvezményt a vásárlástól számított 2 hónapon belül felhasználhatja bármilyen márkázott Essilor szemüveglencse vásárlása esetén (Crizal, Varilux, Transitions, Eyezen, Xperio) dioptria megkötés nélkül, kizárólag abban az optikában, ahol a Varilux 1+1 akció keretében azt kapta. A felhasznált kupont az optika az Essilor részére köteles továbbítani.


Essilor Optika Kft.
Budapest, 2016. február 24.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink