Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Blog

Szemüveg részletre

Nem tévedés: már szemüveget is lehet hitelre vásárolni!

Egy szemüveg vásárlása nagy kiadást jelenthet, de Önnek nem kell kompromisszumokat kötnie sem a szemüveglencse, sem a keretválasztás, illetve napszemüveg vagy kontaktlencse választás tekintetében.

Válassza az igényeinek, ízlésének leginkább megfelelő szemüveget, napszemüveget vagy kontaktlencsét és a Szemüveghitel segítségével gyorsan, könnyedén hozzájuthat anélkül, hogy az egyszeri nagy kiadás komoly terhet jelentene.

A hitel szó ma már nem ugyanazt jelenti, mint 8-10 évvel ezelőtt. A kamatok megfizethető mértéke miatt már egyre többen vállalják az előre jól tervezhető havi részleteket, sokszor még akkor is, ha lenne pénzük egyben kifizetni az összeget, így optimalizálva a kiadásaikat.

A gyors, szinte azonnali online hitelbírálás után egyszerű adminisztrációval az Öné lehet az új szemüvege, napszemüvege vagy kontaktlencséje, sőt így akár olyan extrákat is kérhet hozzá, amely egyébként az egyösszegű fizetéskor nem fért volna bele a “büdzsébe”.

Legyen MOST az Öné új szemüvege, és fizessen érte KÉSŐBB, RÉSZLETEKBEN!

Amennyiben új szemüvegét részletre szeretné vásárolni, előzetes időpont egyeztetésre van szükség a hitelügyintézéshez, illetve a vásárláshoz hozza magával a lejjebb felsorolt szükséges dokumentumokat.

Miért érdemes igénybe vennie a szemüveghitelt?

  • Mert ezzel a konstrukcióval már most megveheti az Önnek tetsző optikai árucikket, és csak később, jól tervezhetően kell kifizetnie
  • Mert olyan – magasabb kategóriájú – optikai árucikket is megengedhet magának már most, amire egyébként jelenleg nem telne a “büdzséből”

Melyek a szemüveghitel igénylés általános feltételei?

Hiteligénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:

  • Természetes személy
  • 18. életévét betöltötte
  • Magyarországon levő állandó lakcím
  • Igazolt, rendszeres jövedelem vagy nyugdíj (lásd lejjebb)
  • Tartózkodási címen vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség
  • Munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség
  • Aktív állományú munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt

Mindössze a következőket kell magával hoznia…

1. Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:

Magyar hatóság által kiállított érvényes állandó személyi igazolvány, vagy érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, új típusú kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy Érvényes útlevél és lakcímkártya.

2. Jövedelmet igazoló okmányok:

Ha Ön munkavállaló:

30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)

Vagy

Azon bankszámla utolsó 3 kivonata, amely a hiteligénylő aktív ugyanazon munkáltatónál eltöltött minimum 3 hónapja fennálló munkaviszonyából származó jövedelmét jogcímében is és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél és / vagy adóstárs nevére, és a hiteligénylésben megadott cím(ek)re szól.

Ha Ön nyugdíjas

Utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) utolsó 3 kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél és / vagy adóstárs nevére szól , illetve a tartózkodási hely/helyük címére szól, és nyugdíj törzslap,

Vagy

Tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről.

Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, illetve rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

Ha ön egyéni vállalkozó vagy cégtulajdonos

Vállalkozók – gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja – esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.

Ha Ön őstermelő

Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti. Egyéb jövedelempótló ellátások esetén a Bank egyedi mérlegelés alapján dönt a hitelképességről.

Munkáltatói igazolás nélküli konstrukció esetében gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja nem jogosult hiteligénylésre.

Címkék

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

További cikkeink