Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Termékeink EyeDrive szemüveglencse autóvezetésre optimalizálva (ÚJDONSÁG)

Ahol a szuper anti-reflex réteggel ellátott lencsék csődöt mondanak, ott az EyeDrive® kiemelkedő teljesítményt nyújt, különösen sötétben vagy rossz időjárási viszonyok között.

A Reflect Control (tükröződés-szabályozás) az EyeDrive® mögött található trendformáló technológia. Ez a lencse felületvédelmének és a lencsedesign-nak egyedi kombinációja. Kompenzálja a különböző fényforrások zavaró hatását miközben növeli a kontrasztot még rossz fényviszonyok között is.

Az EyeDrive® akár 90%-kal is csökkenti az éjszakai zavaró fényeket a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteg nélküli műanyag lencsékhez képest (1.6 alapanyag esetén) és 57%-kal a piacon jelenleg elérhető, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsékhez képest.

Így napközben az EyeDrive® lencsék ugyanolyan jól teljesítenek, mint a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsék, éjszakai használat során pedig akár kétszer olyan jó teljesítményt is nyújtanak. A széles látómezőnek köszönhetően az új technológia biztosítja a vezető számára a megfelelő látást minden irányban - még a kritikus pillanatokban is.

Az EyeDrive® ideális választás mindazok számára, akik sok időt töltenek az utakon: akár második pár lencsének vezetéshez, akár egyetlen párként mindennapi használatra.

Kérje EyeDrive lencséjét Transitions XTRActive fényre sötétetdő réteggel, ami a szélvédő mögött is besötétedik akár 50%-os sötétségűre.

Blog