Pan-Optika Kft.

Menu
HU DE EN

Termékeink

KORLÁTLAN LÁTÁSÉLMÉNY, GYORSABB REAKCIÓIDÕ

Most először, olyan multifokális szemüveget mutatunk be, amely határtalan szabadságot és gyorsabb reakcióidőt biztosít, mindezt egy teljesen személyre szabott szemüveglencse segítségével.

Az Essilor, amely világvezető a szemüveglencse gyártásban, kifejlesztett egy új generációs szemüveglencsét, a Varilux S 4D-t, amely áttöri a multifokális lencsék eddigi korlátait és széles látóteret, gyors reakcióidőt, valamint mozgás közben is stabil látásélményt biztosít.

Összesen 13 szabadalom védi a terméket és a technológiát, amely forradalmi áttörésnek számít az optikai iparban.

3 forradalmi újítás:

  • Forradalmi újítás a személyre szabásban. A domináns szem figyelembe vétele a gyorsabb reakcióidő eléréséhez.
  • Forradalmi újítás a lencsegyártásban. A lencse alapszerkezetének teljes mértékben történő újratervezése a mozgás közbeni látásélmény stabilizálásának céljából.
  • Forradalmi felfedezés a fiziológia tudományában. A két szem közötti fiziológiai különbségek figyelembe vétele a széles látótér kialakítása érdekében.

A mai prémium progresszív lencsékhez viszonyítva:

  • 50%-AL SZÉLESEBB LÁTÓTÉR
  • 90%-AL CSÖKKELTETT HINTAEFFEKTUS
  • GYORSABB ÉSZLELÉSI REAKCIÓ

Az egyedülálló és kifinomult mérési módszerekkel - mint az eyecode szemforgáspont mérés és a domináns szem figyelembevétele - tökéletesen személyre szabott szemüveget tudunk készíteni az Ön számára.

A presbyopia egy teljesen természetes folyamat, amely 40 éves kor körül kezdődik és lényegében a szem alkalmazkodóképességének folyamatos gyengülését jelenti.

Ezt a mindennapokban úgy élhetjük meg, hogy az apró betűk kezdenek összemosódni és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen lássuk.

A jó hír, hogy a probléma kezelhető! Az ideális megoldás a multifokális szemüveg viselése, amelyet több mint 50 évvel ezelőtt talált fel az Essilor egy fiatal kutatója. Ez a Varilux márkanévre keresztelt szemüveglencse, amely 50 éve töretlenül birtokolja a világ vezető multifokális lencséje címet.

Ma a Varilux család 7. generációját köszönthetjük az optikai piacon, a Varilux S 4D-t, amely az eyecode és a domináns szem figyelembevételével, már a személyre szabás tekintetében is forradalmi újításnak számít.

Tudta?

A domináns kezünkhöz hasonlóan (azaz, hogy jobb vagy balkezesek vagyunk) létezik domináns szemünk is. A domináns szemünk vezeti a szemmozgást, tehát ez a szem érkezik meg először a célpontra.

A domináns szem figyelembevétele a szemüveglencse tervezése és gyártása során kulcsfontosságú, hiszen ezáltal olyan szemüveglencsét készítünk az Ön számára, amely tökéletes, valóban korlátoktól mentes látásélményt nyújt.

Vásárlói vélemények a Varilux S4D multifokális szemüveglencsékről itt.

Részletes technikai információk a Varilux S4D multifokális szemüveglencséről itt.


Blog